Scholl is heilig


Ik zag onlangs op de TV een reclame voor Scholl’s ‘harde huid verwijderaar’ met veilige mesje. Eerst dacht ik nog, ik ga toch geen mesjes in mijn voeten zetten, maar ze noemen het veilig dus het zou wel moeten gaan. Dus vanmiddag bij de Etos had ik een ‘Scholl Harde Huid verwijderaar’ (kunnen ze geen leukere naam verzinnen?) gekocht voor € 12,95 en ik ben net echt verbaast over hoe goed het werkt.

Het eelt bleef er maar af vallen als ik bij mijn hielen aan het wrijven ben met de mesjes en het is veilig dus als ik per ongeluk uitschiet naar ‘gezonde’ huid doet dat geen pijn of houd ik er wondjes aan over. Ik moet denk ik nog wel een paar dagen dit elke dag doen om al het eelt te verwijderen aangezien dat er echt sinds jaar en dag op zit. Maar als je zelf last heb van eelt of harde huid moet je dit product proberen het is echt geweldig!

Ja.. dat hoopje ‘stof’ wat voor het apparaat ligt is inderdaad mijn verwijderde ‘harde huid’. De mannen en vrouwen in Manchester weten waar ze mee bezig zijn!

Nu weer gaan sporten en mijn bikini-lijn gaan waxen en ik ben klaar voor de zomer!


6 reacties op “Scholl is heilig”

 1. Waarom zou je wat eelt willen verwijderen. Ik loop thuis altijd op blote voeten en dan is een beetje 'isolatie' nooit weg 🙂

 2. Hoi Theuntje,

  Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de Scholl Harde Huid verwijderaar. Het product doet wat het beloofd, namelijk eelt en harde huid effectief verwijderen. Jouw voeten zijn tenminste zomerklaar!!

  Scholl Nederland

 3. ik heb em gisteren gekocht en bij mij werkt het niet. er komt niks af! zelfs met de crème op voorhand niets… toch duur zo'n spul dan dat niet werkt!

  • Heb je dan wel eelt op je voeten zitten of druk je niet hard genoeg? Niet bang zijn om te drukken, die mesjes zijn veilig.

   Je moet het trouwens sowieso niet gebruiken met creme erop of net na het douchen.. dan is de huid te zacht om er af 'geraspt' te worden..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.