Student!


Nou volgens mij ben ik er dan weer helemaal student. Ik heb mijn collegekaart binnen, vanochtend mijn OV-kaart opgehaald. Boeken heb ik al voor de helft en de andere helft word deze week bezorgd door Bol.com. Ik ben er helemaal klaar voor! Nog even een weekje werkstoom afblazen in Londen en dan zit ik over precies twee weken thuis na mijn eerste schooldag.

Vind het alleen wel gemeen dat ik mijn eerste schooldag gewoon moet betalen voor het OV. Ik heb toch niet voor niks zo een leuke OV-kaart gekregen, die gaat heel leuk 1 september pas in. En mijn eerste schooldag is op 31 augustus, dus eigenlijk zit de HU gewoon fout. Zou er ergens op de website van de HU een reiskosten declaratieformulier aanwezig zijn?  Want ik ben nu een arme student natuurlijk, dus moet ik elk dubbeltje omdraaien en als ik dan €5,60 voor een retourtje utrecht plus buskosten moet betalen kan dat natuurlijk niet!

Maar ik ga maar niet mijn school beginnen met gezeur van mijn kant! Ik ga er positief in steken en ik ga voor die 60 studiepunten het eerste jaar. En dat gaat me ook gewoon helemaal lukken!

Alleen stom dat ik wel de eerste 3 dagen van het 3 daagse intro kamp mis. Hoop dat ik op de vierde dag nog wel mee mag Utrecht ‘ontdekken’. Dan heb ik toch nog een soort van introductie gehad met mijn nieuwe medestudenten.

Nu alleen nog een nieuwe laptop voor het komende studie jaar (en de opvolgende). Want met mijn EEE 9 inch geval gaat dat niet werken, en ik wil wel gewoon lekker onder de weg, bij andere en op school kunnen werken aan waar ik werken aan moet. En heel stom maar mijn oog is gevallen op een macbook! Stom he? Ik weet het, maar ik heb op het moment erg veel Apple invloed om mij heen. Dus ik ben nu op eBay aan het bieden op een mooie tweede hands macbook uit Duitsland met jawohl mit ein Deutsche keyboard, maar dat doet mij niet erg veel aangezien ik op dit moment op een mooi Frans Razor toetsenbord typ! Heeft er iemand nog een macbook geval liggen? Dan mag hij naar mij gemailt worden! Danku.

,

2 reacties op “Student!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.