ING klachtenbrief reactie..


Na zo een mooi mailtje ontvangen te hebben van het Postkantoor stelt de ING mij nu wel heel erg teleur. Want bij ING is het niet zo belangerijk blijkbaar wat er in mijn mail staat en word ik dus gewoon maar afgescheept met de standaard lijst met dingen waar ik over moet beschikken om ING.nl te gebruiken. Wel fijn dat ze even erbij vermelden dat ik een internet aansluiting met een internetabonnement nodig heb.

En wat ik dan nog wel het ergste vind is dat ze mij de meest onveilige browser aanbeleven Internet Explorer 7! Vraag me af hoe ze dat gaan doen bij de nieuwe Windows als je zelf mag kiezen welke browser je er op wilt hebben. Een bedrijf met letterlijk miljoenen klanten die zo makkelijk kiest om mensen voor te schrijven hoe ze hun internet moeten gebruiken. Als ik met mijn moeder Peugeot ga tanken bij de Shell gaan zij toch ook niet zeggen dat ik maar beter met een Audi kan komen omdat ze die wel ondersteunen?

Een beetje jammer van de ING, maar ik heb er toch mijn reisverzekering nog afgesloten (via firefox). Om de mail van ING te lezen mag je weer op “read more”  klikken.

Geachte heer Evers,

Om met gebruik te kunnen maken van ing.nl moet u beschikken over:

– PC met modem, kabel- of ADSL-aansluiting
– Internetabonnement
– Minimale schermresolutie van 800×600

Aanbevolen configuraties:
– PC: Windows Vista Home Premium + Internet Explorer 7.0
– Mac: MacOS 10.5 + Firefox 3

De ING ondersteunt geen andere systemen. Het is mogelijk dat de site wel werkt onder andere systemen. De ING kan dan echter geen volledige werking garanderen.

Met vriendelijke groet,
ING Klantenservice


2 reacties op “ING klachtenbrief reactie..”

  1. Mja het is waarschijnlijk omdat iedere browser de web-protocollen anders uitvoert. Ondanks dat kan een gewoon mensch zonder opleiding (zoals ik) een blog maken die in iedere browser correct werkt…

    Het is luiheid, maar je zal et nooit winnen. Gelukkig werkt ING in mijn browser grotendeels prima. Voor je klachtenrubriek beveel ik de website van KPN aan, precies hetzelfde probleem 😉

  2. Het team die de website van hun ontworpen heeft, is toch een beetje ouderwets. Tegenwoordig moet het geen probleem meer zijn.

    Overigens geven ze aan dat het mogelijk wel werkt onder andere configuraties. Dat is een rare uitspraak: zij blokkeren gewoon andere configuraties op de formulieren.

    Gelukkig bevatten de meeste browsers de optie om de user-agent te veranderen. Toch?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.