Theuntje Vlogt #3


Deel 3 in mijn prachtig vlog serie. Dit maal heb ik van te voren het een en ander voorbereid dus het ziet er al weer wat origineler uit, jammer genoeg is het geen HD (of semi-HD) maar dat hoeft de pret toch niet te drukken? Met als onderwerpen het concert van Suzanne Vega vanavond, Canvas doeken van Photobox, 2 kilo aankomen in 3 dagen, what else koffie van Nespresso en mijn lenzen!

En laat alsjeblieft commentaar/feedback achter!


3 reacties op “Theuntje Vlogt #3”

  1. Okay mijn ongezouten mening

    In het begin vind ik je een beetje onduidelijk praten en is mij niet helemaal duidelijk wat die postbode nou van je vond. Verwacht niet dat mensen je vlog twee keer gaan kijken, dus je moet het in een keer goed duidelijk maken. De muziek zelf mag ook wat zachter (of jij moet wat harder praten), want ik kan je niet verstaan. Mompel daarom nooit en te nimmer. Jij kan het misschien verstaan omdat je het zelf hebt gezegd, maar de kijker kan het niet verstaan. Denk altijd; zou de kijker dit begrijpen?

    De overgangen zijn leuk, maar kan je beter met iets standaards doen zoals fade to black of de eerste overgang die bij iMovie staat (ben even de titel vergeten). Dit is simplistischer en dat geeft meer een gevoel van een vlog. Erg leuk vind ik die kleine windowtjes waarbij je bijvoorbeeld je gewicht laat zien. Dat mag je wat mij betreft vaker doen.

    één laatste puntje; als je ergens over vlogt, doe het dan over één centraal ding en niet meerdere dingen. Hierdoor houdt je het publiek geboeid en denk je langer na over een onderwerp waarmee 4 a 5 minuten kunt vullen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.