[REQ_ERR: COULDNT_CONNECT] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. Tijd om te emigreren – Theuntje.org
Theuntje.org

Tijd om te emigreren

Het is tijd geworden voor mij om dit land te verlaten.. Waarom.. omdat er in de peilingen op dit moment 27 zetels naar de PVV gaan.. Gelukkig duurd het nog even voordat de echte verkiezingen komen.. Want het zal vrij slecht gaan met dit land als de PVV aan de macht komt.. Laat staan Wilders als minister president..

Denk dat ik dan naar Engeland zal emigreren.. want daar komt die freak toch niet in.. Zo dat moest er even uit! Want ik blijf namelijk nog steeds vinden dat Wilders een grotere bedreiging is voor dit land dan de Moslims..  Geert Wilders heeft het wel altijd over de vrijheid van meningsuiting.. Maar het is wel een probleem als iemand iets wilt geloven wat hij zelf wilt.. Beetje twee maatstafen gebruiken.. Even voor de duidelijkheid ik ben zelf totaal niet gelovig maar ik heb kan wel respect opbrengen voor de mensen die wel geloven.. in vergelijking tot Wilders..

Toch maar is even rondkijken op die vele emigratie sites die er zijn.. (en eigenlijk had ik gehoopt dat ik nooit de naam wilders op me blog had hoeven te plaatsen.. blergh)

6 thoughts on “Tijd om te emigreren

 1. Martin

  Kijk even naar je eigen reclame op je eigen website, staat vanalles in over emigreren naar het buitenland 😛

  Maar ze hadden wilders niet moeten terug sturen, ze hadden hem gelijk moeten oppakken dan waren wij er vanaf 🙂

  @Thierry, ik ben nog vrijgezel hoor dus mocht het zover komen 😉

 2. Teago

  Eey dan hoef je niet te emigreren hoor swa. Couchsurfen! Dat wil ik ook gaan doen:P Lekker goedkoop over de wereld reizen en zoveel mensen ontmoeten! Of wat dacht je van Au Pair?;)

 3. Theuntje Bericht van de auteur

  Beste Marcel Spanjersberg.. bedankt voor je goed ondersteunde en beargumenteerde reactie.. mag aannemen dat het komt omdat je de PVV aanhangt?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: