Bang Bang


I shot you down.. Nou dat is niet handig want dan kan je dit niet meer lezen en dan typ ik dit voor niks! Doe ik meestal toch wel maar ja..

Weet je wat grappig is? Een 180 tabletten verpakking van Centrum voor maar 5 euro kopen.. en thuis er achter komen dat hij nog maar een maand houdbaar is..

Weet je wat ook nog grappig is? Dat je bij een reasearch-onderzoek een formuliertje niet goed leest en wat aan kruist.. En er om die reden nu een gat in me been zit.. Ze hebben stukje huid gestolen :O..

Wat dan weer niet grappig is dat mijn fietsband leg is.. dus dat ik nu met de bus naar station moet om naar me werk te komen..

Weet je dat ik helemaal vergeten was om te zeggen dat ik weer een baan heb.. goed hé

En ik nu 67 euro aan vervoers kosten heb..

Wist je trouwens dat een auto met goede schokdempers toch een wat betere wegligging heeft dan eentje met doorgerotte?

Ik trouwens trots ben op me eigen omdat ik nu al een tijdje vol houd op Ubuntu.. (afgezonderd van die 4 dagen dat ik op vista zat omdat ik me ubuntu gemolt had XD..)

Wist je trouwens ook dat ik het raar vond dat toen ik een meter van Uri Geller verwijdert stond in de P&C op de dam dat ik helemaal geen mentale krachte voelde ofzo.. ik wist het.. hij is een nepperd!

Enfin.. ik ben nu moe.. en ik ga niet meer verder dingen verzinnen van het weekend.. nou doeg..

,

Eén reactie op “Bang Bang”

  1. Nou die centrum is vast wel langer houdbaar hoor.. sorry voor je fietsband schatje ik zal wel nooit meer achterop gaan zitten :P…

    xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.