Treinen geeft inspiratie


Dat probeer ik mijzelf elke keer weer wijs te maken als ik een lange afstand met de trein ga maken en ik mijn site heb geopend om weer een nieuw geïnspireerd bericht te schrijven. Iets diepzinnig of iets wat gaat over de personen die tegenover of naast me in de trein zitten.

Ik snap dan alleen niet waarom ik zo weinig blogs schrijf e laatste tijd want ik heb de laatste weken meer dan 10 uur in de trein gezeten en dat zou me toch wel wat schrijfuurtjes geweest kunnen zijn.

Het grootste probleem bij mijn schrijven is denk ik dat ik mij schaam voor wat ik schrijven zal. OF het wel goed gevonden wordt of dat ik niet raar aangekeken wordt na het schrijven van het stukje. Terwijl ik daar eigenlijk niet bang voor hoef te zijn aangezien ik ook filmpjes plaats waar ik op een aparte manier aan het licht kom.

Misschien wordt het tijd voor mij om gewoon maar te gaan schrijven wat ik denk. En dan echt te schrijven. Want ik zeg altijd wel dat ik schrijf wat ik denk maar laatste tijd komt er erg weinig uit. En wellicht moet ik gewoon wat meer gepoked worden om blogs te schrijven, dus als ik al een tijdje geen blog meer geschreven heb spring me aan en zeg ‘hey homo.. ga is wat schrijven’. Dan voel ik mij uiteindelijk ook weer blijer = ).

Twee weken geleden had ik het hoogste bezoekersaantal ooit op mijn blog, een unieke 270. En dat heeft dan jammer genoeg niet te maken met de dingen die ik schrijf maar met een voorbeeld dat ik gaf op een artikel uit de meuktracker op Tweakers.net over een fotogalerij en dat die niet meer nodig was omdat je nu zo makkelijk Google Picasa Web kan integreren in WordPress.

Driebergen-zeist. Prima station om te stoppen met dit bericht. Ben onderweg naar Hilversum voor het laatste gesprek met mijn psychologe omdat zij wordt overgeplaatst naar een andere vestiging, snik.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.