Twitter is voor de levenloze


Dus ook af en toe voor mij. Ik merk namelijk dat op het moment wanneer ik echt dingen doe en volle dagen maak met allemaal leuke (of niet leuke) dingen dat ik dan amper Tweets plaats. Komt waarschijnlijk omdat ik dan al gewoon voldoening haal uit die dag zonder dat ik het moet gaan bewijzen bij andere onbekende op Twitter.

Nu ik telkens meer doe in het leven en met steeds meer mensen begint Twitter telkens meer een bij-geval te worden. Even voor de bizarre vergelijking ik had in de maand januari 3069 Tweets en nu halverwege de maand mei zijn het er pas 238. En daarbij zijn dan nog veel Tweets van diensten als DailyMugShot, FourSquare (wat ik ook nog amper gebruik) en mijn site.

En het is niet dat ik niks te vertellen heb want dat heb ik altijd wel ook al heb ik niks te vertellen want er gebeurt veel de laatste tijd. Daar gebruik ik ook veel meer mijn blog weer voor tegenwoordig, want bloggen das fijn.

Naast Tweetstats zat ik ook om de twee dagen mijn Klout-score up te daten. Waarbij ik in februari een score had van 61 punten en tegenwoordig 33. Want hoe hoger cijfer je hebt op Klout hoe ‘belangerijker’ je bent op Twitter. Maar ik hoef helemaal niet belangerijk te zijn, ik ben belangrijk bij de mensen waar ik mij belangrijk bij wil voelen en dat is niet bij vage mensen op Twitter. Die zijn toch alleen maar gemeen (zoals @rjdolislager).

Ik schrijf bij deze Twitter niet af, in tegenstelling. En de titel van dit bericht is waarschijnlijk een aanval op vele op Twitter maar lees hem maar als ‘Twitter is voor de levenloze Theun’. Want dankzij Twitter krijg ik wel lekker veel hits op mijn blog elke keer dat ik een nieuwe blog geschreven heb.


Eén reactie op “Twitter is voor de levenloze”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.