Update: ViMax


In een reactie van Intertoys vertelde ze mei het volgende:

De naam van deze console is door de chinese fabrikant bedacht. Als wij er ook maar enigszins wat aan deze naam hadden kunnen veranderen, was dit zeker ook gedaan. Maar de productie was al in volle gang en veranderingen t.o.z. van de naam was niet meer bespreekbaar. 

Vind het grappig dat een groot bedrijf als Intertoys dan niet eens de moeite neemt om de naam ViMax te Googlen  en zienat er zoal aan gelinkt word.. Bart Smit heeft het toch ook gedaan? Die heeft ook de ViMax staan.. Alleen de uitgekleede versie en die heet ViMix en kost maar 20 euro ipv 50 euro..

Ik was in de stad afgelope maandag omdat ik dus mijn camera moest weg brengen dus gelijk even langs de Intertoys gegaan.. Daar stond de ViMax aangesloten achter de multimediabalie.. Dus ik tegen de man achter de balie (zag er uit als de eigenaar)  “Dus dat is de ViMax?” man bevestigend en na uitleggend van de naam heb ik even mogen spelen..

En ik moet zeggen.. het hele systeem is CRAP! Ook niet leuk voor me kleine neefje of nichtje? NEE! Als je zo graag een goedkope spelcomputer voor ze wilt kopen doe ze dan een plezier en koop voor een paar 10’tje een 2de hands Snes, N64, playstation or what so ever.. op eBay (You’ve got to love eBay) of op marktplaats (bagger)..

Graphics  van dat ding zijn te vergelijken aan dat van de Snes alleen hebben ze het hier in 3d willen doen.. Het is een 16 bit console btw.. Als je aan het spelen bent je hebt echt niet het gevoel dat je controller heb over het slaan van je honkbalknuppel.. je slaat wel op het scherm (je ziet je honkbalknuppel niet) maar je hebt totaalniet het gevoel dat je enige invloed had op de slag..

Als je geen zin meer hebt in een spelletje en je wilt een ander spelletje spelen dan moet je de hele Vimax gereset worden, er is dus geen menu waarmee je terug kan gaan naar het beginmenu van een spel..  Dus nogmaals verspil je geld niet aan de ViMax maar haal liever een tweede handsje op http://games.ebay.nl/ .. Of leg 200 euro bij voor een Wii heb je ook veel meer plezier aan..


7 reacties op “Update: ViMax”

  1. alsof ook maar iemand van plan om zo'n ding te kopen :p is net zoiets als die 100-in-1 dingen van tell sell, die wil ook niemand hebben…

  2. Ik snap sowieso niet dat de intertoys eerst niet gaat bekijken wat vimax eigenlijk betekend maar jah! Maar wel zielig voor die omaatjes 😛

  3. Wij hebben dit apparaat gekocht voor €10,=.

    Onze kinderen hebben er erg vee lol aan en daar was/is het voor te doen. Ook wij de ouders hebben er erg veel plezier aan. Veel lol voor je geld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.