Vodafone is niet lief = (


Enige tijd geleden kreeg ik na veel moeite eindelijk mijn Vodafone-datastick binnen. Ter compensatie dat het zo lang geduurd had (66 dagen) kreeg ik een maand gratis en daarna nog een halve maand erbij omdat het abonnement veel eerder inging dan dat ik de stick ontvangen had.

Daar was ik wel blij mee, anderhalve maand gratis alleen wat langer moeten wachten op de stick. Tot ik vandaag in mijn facturen kijk omdat er vandaag ipv 20 euro 40 euro  van mijn rekening werd afgeschreven. In de factuur word mij medegedeeld dat het bedrag tussen ‘5 februari en 28 februari’ nog niet was berekend en nu erbij afgeschreven wordt.

Dat is wel knap aangezien ik mijn stick pas op 12 februari binnenkreeg (pinbetaling als bewijs). Aangezien het vandaag 5 mei is en de klantenservice van Vodafone elk moment aangrijpen om niet te hoeven te werken zal ik straks maar een mailtje sturen.

Ik moet dan wel even melden dat ik verder erg blij ben met die stick want hij heeft me internet gegeven door de hele verhuizing heen en werkte (meestal) erg goed. Misschien heb ik de kleine lettertjes niet te horen gekregen toen die man mij een gratis maand aanbood? Eerste maand is gratis maar in de derde maand word er dubbel gefactureerd.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.