Vodafone. Service, wat is dat?


Op 13 januari poste ik dat mijn Vodafone dongle eindelijk binnen zou komen, nu zitten we echter alweer in februari en ik heb nog steeds geen pakketje van Vodafone langs zien komen. En dan te bedenken dat a.s. maandag het precies 2 maanden geleden is dat ik die bestelling heb geplaatst.

Dus ik dacht gister, laat ik maar weer is gaan bellen met de altijd behulpzame (kuch) klantenservice van Vodafone. Veertig minuten stond ik in de wacht en ik heb uiteindelijk niemand te spreken gekregen. Drie verschillende klantenservice-nummers heb ik gebeld en ze kwamen allemaal uit op ‘een ogenblik geduld alsjeblieft u word zo spoedig mogelijk geholpen’, daar kreeg ‘een ogenblik’ gelijk een nieuwe betekenis. Dan maar verhaal gaan halen bij de persvoorlichtster van Vodafone maar die neemt natuurlijk ook niet op.

Wil ik vandaag weer bellen naar de klantenservice van Vodafone zie ik op de site staan dat het nummer voor de Surfspot actie alleen van maandag t/m vrijdag gebeld kan worden. Gelukkig vond ik op de site van Vodafone een telefoonnummer wat ook bereikbaar is op zaterdag, dat zou het in ieder geval moeten zijn want toen ik belde werd mij medegedeeld dat de klantenservice alleen geopend is van maandag t/m vrijdag. Zucht!

Hoe kan Vodafone zo slecht met (nieuwe) klanten omgaan? Positieve is nog wel dat ik nog geen klant ben waardoor ik nog recht heb op de gratis klantenservice-nummers van Vodafone anders mocht ik naar een mobiel nummer van ze bellen..

Het steekt mij gewoon erg dat Vodafone het niet lukt om die dongles te versturen binnen een aanzienelijke tijd aangezien ze nog wel voldoende op voorraad zijn bij Vodafone winkels en ik durf te wedden dat mensen die het via de normale website van Vodafone bestellen hun dongle vrij snel binnen hebben. Vodafone zet de klanten van Surfspot op een laag pitje omdat ze daar minder geld aan verdienen dan als er een normaal abonnement afgesloten wordt.


Eén reactie op “Vodafone. Service, wat is dat?”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.