21


Wat een mooi getal. Het is wat je moet halen bij Black Jack, als je er overheen gaat ben je stuk. Ik hoop dat het leven niet zo werkt. Ik word namelijk over 4 dagen 21 (twenty-one). En dat zou dan betekenen dat ik nog maar 369 dagen voor mij zonder stuk te zijn.

Even zonder gekkigheid. 11 januari is de dag dat het precies 21 jaar geleden zal zijn dat deze persoon, die jullie allemaal kennen als prettig gestoord, ter wereld is gezet. En ik heb zo een gevoel dat ik dan op precies 1/4 van mijn leven zal zitten. Niet dat ik van plan ben om met mijn 84st de pijp uit te gaan, ik denk alleen dat dan bepaalde functies uit gaan vallen. Ben alleen wel bang dat mijn geheugen als ik ouder ben nog vervelender gaat worden, ik ben denk ik dement als ik de 40 bereik..

En dan het goede nieuws! Ik ben vanaf a.s. maandag officieel volwassen. Tenminste, dat wordt gezegd. Want wat is volwassen eigenlijk? Volgens Van Dale ben je dan niet meer groeiende en volgroeid. Ik neem aan/hoop dat dat dan over het lichaam gaat (feitelijk ben ik dan al sinds mijn 16/17 volwassen) want een mens stopt nooit met groeien in zijn gedachtes en wijsheden, dat is tenminste iets wat ik dan weer hoop.

Ik heb wel het idee dat het leven nu voor mij pas echt begint. Dat ligt echter niet aan mijn leeftijd maar aan het feit dat ik eindelijk open ben over mijzelf tegen mijzelf en er nu ook actief mee bezig ben om mijzelf nog beter ‘on track’ te krijgen dan dat ik.. eigenlijk niet zo heel erg was.. Maar dank zij de hulp die ik krijg van vrienden, vanuit PsyQ en het voor mij magische middeltje Methylfenidaat sta ik weer een stuk positiever tegen het leven!

Om toch nog even wat vrolijkheid aan het eind van dit blog te doen sluiten we met wat foto’s uit het album ‘Theun door de jaren heen’:


4 reacties op “21”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.