Goede actie..


Dan zie je een leuke aanbieding op Surfspot.nl (ook via Slim.nl): het duurste Vodafone mobiele internet abonnement van 80 euro voor maar 20 euro. Dat is een aanbieding die ik natuurlijk niet laat schieten. Na een tijdje getwijfeld hebben of ik het nou echt wel nodig heb. En natuurlijk heb ik het niet nodig maar het is gewoon hartstikke goedkoop en erg handig als ik weer is in Ermelo ben. Dan kan ik vanuit mijn fijne vakantie huisje internetten.

Goed. Wat is nou het probleem? Ik heb die stick op 8 december al aangevraagd. Er zou een levertijd zijn van 10 werkdagen omdat er een grote vraag was. Rond 20 december belde ik is naar de klantenservice van Vodafone (gratis nummer!) en daar werd mij verteld dat ze zonder voorraad zitten en dat hij op 6 januari weer verwacht wordt.

Een dag na de verwachte levering vroeg ik mij toch af of ze al binnen gekomen waren. Ik kreeg deze keer echter een niet al te vriendelijke dame aan de lijn die mij gelijk vertelde dat ze niet weten wanneer hij nog binnen komt. Op de vraag waarom er geen mailtje/brief uitgestuurd was om te melden dat mijn bestelling vertraging op loopt. Waarop de dame slim reageerde: ‘als wij iedereen een mail zouden moeten sturen dan zou dat twee maanden duren’, ik snapte ook direct waarom het zolang duurt voor ik mijn bestelling binnen heb.

Op mijn vraag waarom de pakketjes nog wel beschikbaar waren en niet opgestuurd konden worden naar de klanten die via internet hadden besteld reageerde ze 5 keer: ‘de actie loopt niet via de winkels’. Nee mevrouw dat weet ik ook wel, maar waarom worden die dan niet teruggestuurd zodat de klanten die al werkelijk de bestelling hebben geplaatst voorzien worden van een dongle die in de winkel toch maar ligt te liggen. Daar kon mevrouw mij helaas niet antwoord op geven.

Nog eenmaal vragen of ze ook niet misschien weet wanneer ze binnen kunnen komen kwam een harde ‘nee’ terug.

Ik heb de bestelling al bijna een maand geleden geplaatst en tot op heden nog gewoon niks mogen ontvangen, zelfs geen excuus of melding dat ze vertraagd zijn. Is dit nou de service die ik voor de rest van het contract mag verwachten van Vodafone?


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.