Student zijn, dat loont!


Korting Korting Korting en nog eens korting! Zo heb ik mijn mooie Macbook Pro met zo 150 euro korting ontvangen en via www.studentenbox.nl kan je een mooie studentenbox aanvragen die je niks kost en waar allemaal leuke proefverpakkingen in zitten en vorige keer dat ik het aanvroeg zat er ook een gratis brandalarm bij, fijn toch? Omdat ik lui ben heb ik hem voor € 4,95 laten bezorgen en die bezorging kwam vandaag aan de deur, en dan werd hij niet eens bij de buren bezorgd. Voor een gratis box mag het van mij wel bij de buren bezorgt worden want hij word op 15 september opnieuw aangeboden maar dan ben ik er niet want dan zit ik op school en daarna moet ik naar een show van Jan Smit “ik weet wat jij deed’, spannend he?

En zoals elk jaar heeft Servex dit jaar ook weer hun 25% kortingskaart voor studenten die je bij verschillende bedrijven op het station kan ophalen op vertoon van je OV-studentenkaart.  En dat vind ik helemaal niet erg! Want ik houd wel van een lekker patatje bij de smullers gaat er wel in bij mij aan het eind van een lange dag studeren. Jammer dat studeren maar vier jaar duurt en daarna alles weer zo duurt wordt.

En zo zijn er nog wel veel meer kortingen die je kan krijgen als student! Voor de studenten die niet vaak naar de film gaan krijgen bijvoorbeeld bij Pathe zo een 2 euro korting op een kaartje (geloof alleen door de week). En er is nog wel veel meer, maar nu ga ik lekker op 11 september United 93 kijken op RTL 5.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.