Amsterdam + Fiets = blergh


Irriteer me op een ritje van me huis naar me werk op de fiets op zijn minst 10 keer aan andere weg gebruikers.. en dan vooral aan auto’s omdat die altijd denken dat ze belangerijker zijn.. en je af gaan snijden.. of zo dicht tegen de stoeprand gaan rijden dat je er niet meer langs kan..

Ik fiets volgens mij wel vrij snel.. (gebasseerd op dat ik telkens als enige vooraan fiets tussen de stoplichten :p).. en dat is best wel gevaarlijk als je remmen hebt die niet echt direct tot stilstand komen.. maar toch zo doe ik er wel een krappe 35 minuten over om van me huis in oost naar me werk in west te komen..

Gezellig luisterend naar de muziek van mijn iPod.. en genieten van het mooie weer en hoe ik lekker al de stilstaande auto’s passeer.. en dan me lach in moet houden als ik op me werk weer hoor dat mensen niet op tijd kwamen omdat ze in de filé stonden.. ga toch fietsen mensen..

Ik veroorzaakte trouwens wel maandag bijna een ongeluk.. mijn slot hangt aan me stuur.. maar het sluitstuk zeg maar viel er af.. baf.. en fietser achter me kon hem gelukkig nog net ontwijken.. maarja dat word dus een nieuw slot kopen.. want als hij er af valt tijdens het fietsen kan je hem dus ook los krijgen met wat harde rukken.. zo maar even bij de makro slotje kopen :o..

zoo moest even me irritatie eraf van amsterdam op me fiets..

,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.