Eindelijkprijs.nl: pure fraude


In de maand januari werd ik gebeld door een medewerkster van de website Eindelijkprijs.nl (onderdeel van Holland Publishing Group B.V.) en werd mij aangeboden om voor € 24,95 per maand ingeschreven te worden in minimaal 500 prijsvragen. Nu 4 maanden verder en € 99,80 aan weggegooid geld hebben ze mij ingeschreven bij bijna 1900 prij.. lotingen!

Voornamelijk lotingen van prijs.nu waar je je email adres op moet geven zodat zij je spam kunnen sturen en jij kans maakt op een ‘leuke’ prijs. Waarbij iedereen zich zo vaak mag aanmelden en waar er per maand maar 1 prijs uit gaat. Ze melden namelijk iedere dag je naam aan bij prijs.nu, een organisatie waar je  dagelijks prijzen kunt winnen maar in werkelijkheid maar 1 x per maand. Je moet je echter wel iedere dag inschrijven. Dat betekent voor eindelijkprijs.nl dat ze iedere deelnemer 30 x 8 maal op deze site aan kunnen melden dus zogenaamd al 240 wedstrijden voor je hebben ‘geregeld’.

Wat eindelijkprijs.nl zelf over haar dienst zegt:
Meedoen aan een prijsvraag, wedstrijd of puzzel in Nederland kost geld en tijd. Na het puzzelen, uitzoeken, opzoeken en invullen, moet u nog de moeite nemen om de prijsvraag daadwerkelijk via een briefkaart in de brievenbus te doen en op te sturen. En het resultaat… u hoort er nooit meer iets van! Eindelijkprijs.nl heeft daar genoeg van. Wij hebben ons ten doel gesteld uw winkansen op prijsvragen, wedstrijden en puzzels te vergroten. Wij bieden de mogelijkheid om maandelijks aan minimaal 500 prijsvragen mee te doen zonder daar enige moeite voor te hoeven doen. Als u dit zelf allemaal zou moeten regelen, zou u daar een dagtaak aan hebben en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Ons team van Eindelijkprijs.nl zet zich 100% in om dit alles voor u te realiseren. Wij nemen er de tijd voor om de minimaal 500 prijsvragen met zorg te selecteren, op te lossen en op uw naam in te sturen.

Eindelijkprijs.nl geeft daar aan dat zij zelfs prijsvragen via de post voor je zullen oplossen! Maar in werkelijkheid wordt je alleen maar aangemeld bij de volgende sites: Prijs.nu, Prijs.nu, Prijs.nu, Prijs.nu en Prijs.nu. Zoals je op de hiervoor genoemde sites kan zien zijn het gewoon lotingen. Terwijl ze echt communiceren met (vet gedrukt in de brief die ik ooit van ze ontvangen had) ‘minimaal 500 prijsvragen‘. Even om kinderachtig te zijn, de definitie van prijsvraag volgens de vandale:
prijs·vraag de; v(m) -vragen vraag of opdracht, voor de juiste beantwoording waarvan een prijs wordt uitgeloofd.
Gelukkig hebben ze ook af en toe een werkelijke prijsvraag voor mij ingevuld, maar ze behalen daarmee echt niet de beloofde 500 prijsvragen in de maand.

Ik heb eindelijkprijs.nl zojuist per email laten weten dat ik van hun mijn abonnementsgeld over de afgelopen 4 maanden terugverwacht aangezien zij niet aan de gemaakte afspraak hebben voldaan. Ben erg benieuwd hoe ze daar op zullen reageren aangezien zij waarschijnlijk van mening zijn dat de invul formuliertjes van Prijs.nu wel prijsvragen zijn.

Update:

Het lijkt er op dat er nog steeds mensen gedupeerd worden door dit bedrijf. In 2012 opereerde Holland Publishing Group B.V. onder meer onder de volgende namen: Knallers.nu enjoy2win en winnerz.nu.

Ook lijkt de website Dreamerz.nu het zelfde concept aan te bieden. Dit is zo te zien niet van het zelfde bedrijf, kan ik helaas niet bevestigen omdat de WHOIS niet de klant laat zien maar het hosting bedrijf. Maar hier zou ik ook niet mee in zee gaan omdat dit waarschijnlijk dezelfde praktijken laat zien als Holland Publishing Group B.V.

Mocht je een nieuwe website tegenkomen die door Holland Publishing Group B.V. wordt gerund met hetzelfde principe laat dat dan weten dan voeg ik die toe aan het lijstje.


27 reacties op “Eindelijkprijs.nl: pure fraude”

 1. Helaas ruim een jaar meegedaan. Weggegooid geld!

  Niets gewonnen en op eindcijfer had ik in loterijen al het hele jaar kunnen winnen, met kans op meer.

  Lijkt me dat dit meer geldklopperij is.

 2. 24,95 hebben ze automatisch van de rekening afgeschreven.

  Hoe ze aan het banknummer komen is een ?

  Ik heb gelijk de bankrekening laten blokkeren.

  Oplichters zijn het,ik trap daar niet in.

 3. Hallo,

  Met welke bankrekeningnummer of via welke maatschappij schrijft Eindelijk Prijs de bedragen af?

  Kan iemand van jullie mij hierbij misschien mee helpen?

 4. met het bankrekeningnummer: 8552.46.014

  heb je het al op kunnen zeggen? ik nog niet, ik zou graag hulp ontvangen!

 5. ik ben het helemaal met jullie eens, dit zijn oplichters eerste klas, en ik kom er ook niet van ate schandalig voor woorden. Je kan je heel makkelijk aanmelden, maar oh wee als je er van af wilt.

 6. Ik wil even aan iedereen doorgeven dat HPG nu onder de naam 'Enjoy2Win' de mensen benadert voor deze bedriegerij!! Met exact hetzelfde leugenachtige verhaal! Ik ben alleen akkoord gegaan met de aangeboden gratis proeftijd, maar heb direct erna geannuleerd. Opgegeven adressen klopten niet, niets bleek te kloppen! Dankzij forums kan ik nu gelukkig ook één aangetekende brief sturen! Ik heb direct bij voorbaat het bankrekeningnummer 85.52.46.014 in Eindhoven laten blokkeren! Mensen, ga er maar van uit dat àls er een positieve reactie op forums staat, deze vanuit de HPG zelf vermeld zal zijn!

 7. Ik heb 1 mand meegedaan en heb een mail gestuurd om te beeindigen. Het mailadres kreeg ik onherkenbaar terug. Telnummer gebeld die in de brief stond (0475-396243), kreeg een vrouw aan de lijn en heb het zo op kunnen zeggen. Ik krijg verder geen bevestiging, zei ze, ze stoppen het automatisch. Natuurlijk ga ik dat in de gaten houden. Ik maak me natuurlijk wel ongerust als ik al die negatieve berichten lees.

 8. hallo doe mee vanaf maart 2013 voel me genaaid en wil er vanaf kan iemand me helpen ben bang dat ze elke maand geld afschrijven stom maar ben er wel ingetrapt gehaaide mensen aan de telefoon

 9. Dom dom dom.. Ik ben er vandaag met open ogen ingetrapt. Ga meteen bankrekeningnummer blokkeren en een aangetekende brief versturen.. Op de dag van vandaag bellen ze nog mensen..

   • Beste teuntje, ik had een lief jong meisje aan de telefoon ik weet haar naam niet meer. Maar als ik al die berichten lees ben ik dus behoorlijk in de maling genomen ik ga morgen het bedrijf bellen om het stop te zetten en naar mijn bank bellen om dit reknr te blokkeren. Heb jij nog andere ideeën voor mij? Ik hoor graag van je groetjes nikki

  • Tamara mag ik van jouw het adres want dan kan ik het ook daar heen sturen want ik kan die brief van hun niet meer vinden. Groetjes nikki

 10. ik werd ook in februari door een medewerker gebeld van Enjoy2Win. nu lees ik hier dat het allemaal fraude.

  Bij mij gaven ze aan dat het om bedrijf ging "Enjoy2Win" maar ze hebben op me bankrekening een heel andere naam "ADYEN BV"

 11. HalloTheuntje,

  ik heb een tel nr 073-8444631 dit is van een klanten service en alleen bereikbaar van ma t/m do van 09.30 tot13.30 uur

 12. email adres op de boel schriftelijk op te zeggen.
  info@enjoy2win.com

  Heb zojuist ook opgezegd na een 10 maanden lidmaatschap. Het was het proberen (niet) waard zeg maar…
  Theoretisch gezien ben je er bij een "normale" loterij niet veel beter af eigenlijk.
  Al die zooi is oplichterij. Ondanks dat dit zooitje ongeregeld de kroon spant.

 13. win4you is ook die bende.
  Ik pak NOOIT een telefoon op als er staat nummer onbekend of iets.
  Daarmee zeg ik niet dat ik er niet intrap maar als ik al op zou pakken en iemand vraagt spreek ik met ….. of ik ben op zoek naar …… dan zeg ik NOOIT het woord ja.
  Mijn reactie is wie bent u. Geen interesse en gooi neer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.