Nog steeds niet ingeschreven


Zo woon je al bijna een maand in je nieuwe huis en kwam ik er een paar dagen geleden achter dat ik mij nog steeds niet ingeschreven heb op mijn nieuwe adres. (moet volgens mij binnen 5 werkdagen na verhuizing).

Ik vandaag dus dolblij naar het gemeentehuis van Zuid-Oost om mij in te schrijven. Formuliertje en wachtnummer gekregen en de drukte leek erg mee te vallen zaten maar een stuk of 10 mensen, tot ik de hoek om ging en er achterkwam dat er daar nog 30 meer zaten. Volmoedig begin ik mijn formuliertje in te vullen tot ik aankruis ‘inwonend’.. *kut*.. sta ik daar lekker voor niks. Mijn moeder moet namelijk nog even tekenen dat zij toestemt dat ik hier woon. Ach, morgen weer een dag toch?

Ze zouden dat toch wel is mogen toevoegen aan het digitale loket van zuid-oost, inschrijven. Gelukkig was ik daar niet alleen voor het gemeentehuis maar heb ik ook heerlijk boodschapjes gedaan bij allemaal winkeltjes en voor het eerst lenzen aangevraagd bij Specsavers. Volgende donderdag krijg ik mijn eerste testsetje lenzen, ben benieuwd of ze er in willen.


Eén reactie op “Nog steeds niet ingeschreven”

  1. Hi voor het eerst lezen. Kan erg wennen zijn maar kan je melden dat ik het super veel fijner vind dan m'n bril die ik anders zou moeten dragen hoor.

    Suc7 iig ermee!

    Spotje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.