Ik beken, ik kan geen laminaat leggen..


Vandaag deed ik dan toch maar weer een poging om dat laminaat in mijn kamer te leggen. In het begin leek het nog goed te gaan en ik kreeg hoop want het leek erop dat ik de gouden methode gevonden had om mijn laminaat op de vloer gelegd te krijgen. Helaas was dit natuurlijk maar schrijn. Nu maar wachten op de helpende hand die mij helpt met het leggen van dat mooie maar verdomd lastige laminaat.

Om toch een beetje een idee te krijgen en mijzelf het gevoel te geven dat ik wat gedaan heb, heb ik nu 5 rijen liggen en daar natuurlijk foto’s van gemaakt.

Mooi he! Ik weet niet waar het aan ligt dat het me niet lukt om het neer te leggen.. Misschien is het de tijd van het jaar misschien is het de zon.. Misschien is het de cementvloer niet egaal is. Hoe dan ook het zal niet aan het materiaal liggen want dat is in een woord geweldig!

Dus ik heb het maar even terzijde gelegd en ben in mijn nieuwe tuin gaan zitten met een heerlijk zonnetje, een zak bolognese, een pakje aplro soya chocomel en mijn Macbook met dongle!


3 reacties op “Ik beken, ik kan geen laminaat leggen..”

  1. En dat terwijl het helemaal niet zo moeilijk is ๐Ÿ™‚

    Als je niet zo ver weg woonde en ik binnenkort zelf niet ging verhuizen had ik je graag geholpen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.