MVO en KPN gaan niet samen?


Aangezien wij binnenkort verhuizen gaan en we op ons nieuwe adres weer UPC krijgen i.p.v. Digitenne beëindigde ik gisteren mijn abonnement bij de KPN. Wanhopig probeerde de verkoper mij nog klant te laten zijn bij KPN. Maar zolang Digitenne geen BBC uitzend heb ik er niet veel meer te zoeken.

Terug naar het milieu vriendelijk ondernemen (MVO) van KPN. Vandaag kreeg ik heel net per post de bevestiging van de beindiging van het abonnement thuis. Het was alleen niet een brief, niet twee, niet drie maar wel 4 brieven! Dat komt blijkbaar omdat ik het abonnement op Digitenne heb en daarnaast 3 huur tuners.

Hadden ze niet simpel weg een brief kunnen sturen met een opsomming van de opgezegde producten? Al die arme bomen die nu voor niks zijn gestorven omdat KPN hun systemen niet op orde heeft. Of zou het zijn omdat de KPN TNT Post overeind probeert te houden door extra veel poststukken te verzenden waardoor er weer minder ontslagen vallen bij de TNT Post? Who knows..

Dan is het toch wel erg verwonderlijk dat KPN op haar site een hele sectie heeft ingericht over MVO. Zal wellicht komen omdat bij KPN de M van MVO voor maatschappelijk en niet voor milieu staat.


2 reacties op “MVO en KPN gaan niet samen?”

  1. Geachte heer Evers

    Ontzettend bedankt dat u ons attent heeft gemaakt op dit fenomeen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat voor ieder contract apart, die toch met elkaar samenhangen, een brief wordt gestuurd. KPN vindt het milieu belangrijk, laat daar geen twijfel over bestaan.

    In een volgende software release zal een verandering worden doorgevoerd die er voor zal zorgen dat er nog maar één brief gestuurd wordt naar een klant voor het beëindigen van het Digitenne abonnement en de daar onder hangende tunerovereenkomsten.

    Vriendelijke groet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.