Postkantoor reageert wel erg snel!


Vanochtend om 07:33 zat er al een mailtje in mijn mailbox met een heel erg bevredigend antwoord. Ik wist zelf ook wel dat bij het versturen van die mail zij heus niet spontaan de openingstijden gaan wijzigen omdat ik er een mailtje uit gooi.

Naar aanleiding van mijn mail gaat zelfs onder aandacht gebracht worden van de desbetreffende ondernemer van dat postkantoor. Vorige keer dat ik wat klaagde over een winkel was dat over de Plus in Dordrecht, die nog geld vroeg bij het pinnen onder de €10 euro. Plus retail gaf me destijds daar gelijk in en werd ook besproken met die Plus en toen was het opeens weg :o. Klagen help dus wel ;).

De mail (klik op read more):

Geachte heer Evers,

Met belangstelling heb ik uw reactie gelezen, waarin u de openingstijden van het Postkantoor Duivendrecht Dorpsplein  aan de orde stelt.

Nu wil Postkantoren BV de bezoekers van het Postkantoren uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn. Net als ieder bedrijf zullen wij echter als zelfstandige onderneming ook op de kosten moeten letten. De tijdstippen waarop de Postkantoren geopend zijn, zijn dan ook, naast de wensen van de consument, gebaseerd op het streven naar een goed rendement.

De kosten van een Postkantoor worden door een aantal factoren bepaald. Het aantal openingsuren, en de keuze van die uren zijn daarbij van belang. Het Postkantoor zal dus open moeten zijn wanneer de meeste klanten komen en de meeste omzet kan worden gemaakt. Binnen de bestaande mogelijkheden zal zoveel mogelijk worden getracht de openingstijden af te stemmen op de wensen van de consument. De prijs die daarvoor betaald moet worden, moet echter in verhouding staan tot de verdiensten.

De van u ontvangen mail zal overigens onder de aandacht van de verantwoordelijk bedrijfsadviseur, ter bespreking met de ondernemer van het Postkantoor, worden gebracht.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Eén reactie op “Postkantoor reageert wel erg snel!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.