Nexus 7: Te vroeg gekocht? Cadeaubon van €30 voor de ASUS Webshop..


Nou, die zou ik eigenlijk moeten krijgen. Het is namelijk zo dat iedereen die voor 30 oktober 2012 een Nexus 7 heeft aangeschaft, zijn Nexus 7 heeft geregistreert op de VIP-site van ASUS en een aankoopbewijs kan opsturen naar ASUS een cadeaubon krijgt om te besteden in de ASUS Webshop. De reden dat ASUS dit doet is om de mensen die net een nieuwe NEXUS 7 voor 249,95 gekocht hebben met maar 16gb te compenseren omdat je nu voor dezelfde prijs een 32gb versie kan krijgen.

Ik voldoe volledig aan de voorwaarden die ASUS voor deze actie heeft opgesteld. Ik heb dus ook braaf mijn NEXUS 7 geregistreerd, na wat gekloot met het serienummer, en mijn kassabon opgestuurd naar shop_tc@asus.com. Daar doen ze blijkbaar de afhandeling in bonnetjes en dergelijke. Vervolgens kreeg ik een bevestiging van ontvangst en dat het door de drukte wel 1 a 2 weken voordat ik aan de beurt was voor de controle.

Info pagina Nexus 7
Info pagina Nexus 7

Krijg ik 9 dagen na ik het mailtje naar ASUS heb gestuurd het volgende bericht:

Dear Valued ASUS Customer,

Bedankt voor uw inzending.

Het spijt ons u te moeten informeren dat uw document niet in aanmerking komt voor de Nexus 7 kortingsboncampagne.
Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij danken u voor uw voortdurende interesse in ASUS-producten!
Met vriendelijke groet,

ASUS

Furieus was ik na het lezen van het mailtje. Waarom zou ik niet in aanmerking komen? Ik voldoe aan alle voorwaarden en heb alles ook nog eens op tijd op gestuurd. Krijg ik wederom de bekende bevestiging:

Dear Valued ASUS Customer,

Thanks for your submission!

Due to applying traffic, we are going to process your application in 1~2 weeks.
Please be patient and thanks for your understanding.

Best regards,

ASUS

Geen zin om zo lang te moeten wachten op een reactie van de heren en dames van ASUS nam ik maar contact op met de klantenservice. Dat ging ongeveer als volgt. Ik gaf aan dat ik meedeed met de cashback actie en zei dat al mijn gegevens klopte naar mijn inzien en de meneer van de klantenservice ging dit controleren. Na wat humms en jaas en oefs zei de aardige manier aan de andere kant van de lijn dat hij het ook raar vond want alle gegevens waren volgens hem in orde.

Mijn vraag of hij het vervolgens in orde kon maken was minder positief en vrolijk. Hij vertelde mij namelijk doodleuk dat zij geen contact hebben met die afdeling en dat ik maar 1 a 2 weken moest wachten op een reactie op mijn mailtje.

Vandaag besloot ik maar is om opnieuw te mailen via het Nederlandse contactformulier van ASUS. Helaas kreeg ik daar nog steeds geen hulp. Ik gaf aan dat ik nog al een tijdje zat te wachten en nu graag een reactie wilde hebben. Hierop kreeg ik van ASUS het volgende uitgebreide mailtje:

Hartelijk dank voor uw email.

Als u vragen heeft over de cashback t u mailen naar shop_tc@asus.com
Let wel op dat deze mail in het Engels moet gebeuren.
Vermeld het Serienummer altijd in de mail deze hebben we nodig om alles te kunnen invoeren.

Onze excuses voor het ongemak we hadden een mail server probleem.

Weer een mail waar je volledig niks aan hebt. En de excuses voor het ongemak over de mailserver? Waar gaat dat over? Als koppig als ik ben stuur ik vervolgens weer een mail terug dat ik van een klantenservice verwacht dat zij mijn probleem oplossen wat ik met het bedrijf heb. Vervolgens kreeg ik van ASUS weer terug:

Wij zijn van de technische ondersteuning.
Deze cashback loopt via ons hoofdkantoor in Taiwan vandaar dat de email in het engels dient te zijn.
Helaas kunnen wij uw vraag niet beantwoorden omdat deze actie buiten ons om gaat.

Als ze alleen over de technische ondersteuning gaan, waar moet ik dan heen als ik andere vragen heb over ASUS producten dan technische vragen? Heeft Google niet beter op kunnen letten op de klantenservice van de leverancier waarmee ze in zee gingen? Of heeft ASUS in Nederland gewoon een bedrijf als Teleperformance in de arm geslagen waar ze verder weinig weten van alle acties die vanuit Taiwan bedacht worden worden?

Ik hoop dat ASUS nu snel gaat reageren en ik alsnog mijn cadeaubon kan krijgen met 30 euro voor de webshop waar ik dan een prachtig frummeltje van ASUS kan kopen voor mijn NEXUS 7. Ach wie weet is de docking dan al beschikbaar en heb ik er echt nog wat aan. Maar eigenlijk heb ik hem liever om geruild voor de 32gb versie.

Nexus 7

Laat ik in ieder geval maar hopen dat de cashback van mijn Sonicare van Philips een stuk makkelijker verloopt.


2 reacties op “Nexus 7: Te vroeg gekocht? Cadeaubon van €30 voor de ASUS Webshop..”

  1. Herkenbaar, ik ben ook al een paar weken in gesprek met de 'klantenservice' die als er echt service moet worden geboden zichzelf ineens technische ondersteuning noemt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.