Sociaal netwerken..


Hoezo sociaal? Je zit achter je computer en je verstuurd berichtjes naar een andere computer waar het weer van afgelezen wordt.. Sociaal lijkt mij weer een lekker glaasje drinken goed gesprek en een kaartje uitdelen..

Maarja aangezien wij in 2009 leven en wij dus niet meer doen aan papieren visitekaartjes (heb ik ook nooit gedaan) doen we aan hyves, Hi5, linkedin, netlog, facebook, orkut en wat niet al.. Waarom dan deze post? Nou simpel wil even lekker alle linkjes van mijn social networking sites op een pagina hebben staan en dat komt op deze pagina.. spannend he? Doe er voor de leuk ook even het aantal vriendjes bij ^^..

Stand van vandaag:

Site Profiel Vriendjes
Facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=634127512&ref=profile 0
Friendster http://profiles.friendster.com/85800131 1
Hi5 http://theuntje.hi5.com 3
Hyves http://th3un.hyves.nl/ 143
Linkedin http://www.linkedin.com/in/theuntje 9
Myspace http://www.myspace.com/theunevers 0
Netlog http://nl.netlog.com/theunevers 9
Orkut http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?rl=fpp&uid=11846761288020410026 3
Tagged http://www.tagged.com/theuntje 9
Twitter http://twitter.com/Theuntje 5

Sommige heb ik pas onlang aangemaakt vandaar dat er weinig/geen vriendjes staan.. Ik probeer bij me vriendjes zoveel mogelijk alleen mensen toe te voegen die ik ook werkelijk ken in het echt..

Goed nu ik me linkjes heb gegeven mogen jullie me allemaal toevoegen op me social sites! Goed hé? Nu nog even snel alles updaten want bij veel staat er nog weinig.. (Das een rare zin.)


4 reacties op “Sociaal netwerken..”

  1. Hmm dat zijn er wel heel veel.. Jammer dat je geen Skyrock hebt.. als je dat nou had dan had ik je toegevoegd.. maar al die sites die jij noemt ken ik niet hoor.. 😛 Sonico of LookNMeet had ook gemogen.. maarjah.. beetje jammer..

  2. Nou lieverdje ik heb er niet zoveel hoor.. er bestaan +100 van dit soort sites..

    @ martin.. nou ga het maken dan ;)..

    .. jesper die gene die jij op noemt heb ik nou nooit vang ehoord.. dit zijn zo'n beetje de bekende die er tussen zitten.. Heb je nog nooit van twitter hyves facebook of myspace gehoord?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.