Windows Mobile is voor mij nu echt helemaal afgeschreven!


Op dit moment word ik tot zo een waanzin gedreven dat ik zelfs nog liever een iPhone zou willen hebben! En dan moet het wel heel erg gesteld staat met een telefoon. Maar echt verbinding die telkens weg valt smsjes die niet verzonden kunnen worden dan dan na 5x op ’try again’ drukken hij gelukkig toch nog wel verzonden wordt. Maar nu begint Windows het toch wel heel erg bont te maken! Bedoel foutmeldingen zonder melding? Dat is echt typisch weer iets voor Windows.

Hopelijk dat ik snel weer inkomsten heb en een hele mooie nieuwe telefoon aan te schaffen. Zoals die ‘mooie’ T-mobile Puls. Maar nu twijfel ik toch weer over een toestel dat misschien wel gewoon een toetsenbord heeft een mooie Blackberry of hopen dat Samsung ooit nog de Bigfoot uit brengt? Aan de andere kant 200 euro voor een telefoon is natuurlijk ook niet bijster veel. We zullen het wel zien.

En tot die tijd ga ik me maar gewoon lekker ergeren aan alle mismaaktheden die mijn Windows Mobile rijk is!


5 reacties op “Windows Mobile is voor mij nu echt helemaal afgeschreven!”

  1. Herkenbaar, die problemen met wegvallende verbinding… Heb ik ook altijd in de flat bij mijn vriend, ik kan daar nooit normaal bellen en hij wel met zijn Nokia (allebei Vodafone). Aaarggh!!!

    "Where do you want to go today?" 😛

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.